Himballa alkoi juoksut, ehkä, joten ei olla käyty agilitya treenaamassa. Kummalliset juoksut, vaan pari tippaa oon nähnyt sängyn lakanassa, siihen sitten on jäänytkin. Takamus ei oo kauheen turvonnut eikä koira pahemmin puhdistele itseään... Ehkä ne sitten menikin jo? Toivottavasti eivät kuitenkaan ole vasta tulossa, sillä ilmoitin meidän HAU:n kisoihin hyppyradalle 14.2. :)

Viime viikolla käytiin Himban kanssa Laajasalossa lenkillä, kun Ridgeback -yhdistyksellä oli kokous opistolla (isä on hallituksessa) ja päätin vaihtaa lenkkimaisemaa välillä. Alkaa nää samat reitit päivästä toiseen jo ahdistaa, kun metsään ei ole ärsyttävien ja nipojen hiihtäjien takia asiaa... >:( Ja voi pojat kyllä tuntui maisemanvaihdos hyvältä. :) Himballe uusia hajuja ja matelle uusia maisemia meren rannalla. Ei paha! Täytyy useammin vaihdella maisemaa, Paloheinän kävelyreitit alkaa olla jo niin kakkaisiakin, kun ihmiset ei kerää koiriensa jätöksiä. :( MURR ! ! Kiva kävellä, kun Himba sitten yrittää popsia niitä jäisiä kikkareita, hyyyyi....!
Käytiin tunnin lenkillä ja sitten mentiin opistolle odottamaan isää. Samalla vähän tokoiltiin ja harjoiteltiin kiertämistä yms. roskiksen ja tuolin avustuksella. Himba "karkasi" muutaman kerran kokousta pitävien luo ja nautti huomiosta :) (tosin se kyllä etti vaan ruokaa... :D) Treenattiin myös rappusissa kulkua. Mä en tajua mikä tolle koiralle on tullut, kun se on alkanut pelkäämään joitakin rappusia. Kotona se ei kulje alakerran rappusia enää lähes ollenkaan. Tähän on selkeesti syynä se, että Himba on muutaman kerran liukastunut näissä rappusissa, kun tassut ovat olleet niin kuivat heti unilta herättyään. Sitten välillä se menee rappuset kuin ei mitään ja välillä vaan itkee, kun haluaisi mennä alas, muttei uskalla. :( Koululla ei suostunut yhtiä portaita kulkemaan ollenkaan (aika pitkät ja toisella puolella kaide, josta näkee alas). Ihan outo ja uus juttu taas. Illalla hieroin sitä, mutta ei aristanut mitään kohtaa ja liikkuu lenkillä hyvin sulavasti. Ehkä tää tästä, tolla nyt on välillä jotain outoja juttuja muutenkin.

Lauantaina oli kiva päivä. :) Yhdistys järjesti pentupäivän Espoossa ja paikalla oli 3 Himba pennuista, Nanya, Fumba ja Hessu. Olipa ihana nähdä palleroita! :) Ikimbat erosivat muista pennuista jämäkämmillä olemuksillaan, jännä miten joka kennelin koirat näyttää ihan erilaisilta! Pentuset käyttäytyivät oikein hyvin. Luvassa oli näyttelytreeniä ja agilityjuttuja + juttua palkkaamisesta/motivoimisesta ja viehetreeniä. Pennut osasivat hienosti treenata seisomista ja liikkumista. Itse kokeilin seisomista Fumban ja Nanyan kanssa. Ihan supereita molemmat! :) Olen saanut Fumban omistajilta Mariannelta ja Kristianilta luvan vielä Fumbaa näyttelyihin ennen kuin se leikataan. Nyt vaan täys treeni päälle ja kaikki palkinnot Fumban kaappiin! :) Voi pojat kyllä Fumballa on mahtavat liikkeet! Oikein lupaava nuori herra kaikin puolin <3 Nanya oli supersöpö ja tykkäsi hirmuisesti vieheestä :) Samoin Fumba, molemmat oli ihan liekeissä! Hessua en ollut vielä nähnytkään sitten sen lähdön täältä meiltä. Voi kuinka ihana Hessu onkaan, niin suloinen. :) Toivottavasti näen Hessua tästedes vähän useammin!

Ihana Nanya <3

Fumban upea askel <3

 

Suloinen Hessu <3

 Sunnuntaina minun piti lähteä heti aamusta katsomaan kaverin agilitykisoja Purinalle, mutta mittari näytti -22 astetta enkä sitten viitsinyt lähteä. Sitten Inka soittikin, että he saivat nollan ja sijoitus 2. Voi sitä iloa, niin supereita, että saavat ekasta startistaan koko kisaurallaan nollan! :) Sitten olikin pakko lähteä katsomaan toista rataa... pakkasta oli siinä vaiheessa enää -20. ;) Toinen rata ei sitten mennytkään niin "putkeen" (kirjaimellisesti :D) mutta hieno suoritus silti. Noora ja rhodesiankoira Ronja kuitenkin tekivät upean suorituksen ja saivat hyppyradalta nollan ja sijoittuivat kolmansiksi. Upeeta! :) Kannatti kyllä lähteä katsomaan! :) Jäin vielä katsomaan Sailan ja Candyn radan, joka oli hieno, mutta valitettavasti Candy ei mennyt putkeen (sama putki kuin Rommilla) ja tuloksena vitonen. Joka tapauksessa olen iloinen, että kävin jäätymässä ja katsomassa hienoja suorituksia! :) Kiva viikonloppu oli. Himba vaan jäi vähän vähälle huomiolle, kun oli niin kylmäkin. Tosin tyyppi vaan nauttii, kun ei tarvii mennä ulos... ;) Kas näin Himba nauttii olostaan takan äärellä: