Pääsiäismaanantai(kin) pyörähti kisojen merkeissä Purinalla. 

Ensin oli Anne Saviojan hyppyrata. Rata oli ihan helpohko, muttei sitten tarpeeksi helppo meille. Yhdessä kohtaa oma valssi oli liian myöhässä ja koira (muistaakseni, en edes muista enää miten koko rata meni :DD) meni esteestä ohi ->kielto. Sitten keppien jälkeen piti mennä putkeen, mutta jotenkin Himba joutui putken taakse -> kielto. Eli tulokseksi 10. Himba oli aika löysä jälleen radalla, tosin niin oli vähän oma ohjauskin. Heti jos en sata lasissa käskytä esteelle, tekee Himba oman päänsä mukaan. Laitan kyllä osasyyksi myös Himban kakkahädän. Koko aamun hätyyttelin tyyppiä hädälle, mutta ei niin ei. Heti radan jälkeen jäähdyttelylenkillä alkoi kummasti suoli toimimaan... kiitos Himba! :D

Agiradalla olikin eri tuomari, Seppo Savikko. Rata näytti suht helpolta, mutta piti vaan muistaa käskyttää täysillä, ettei Himba lähtisi oman päänsä mukaan menemään. Itse rata menikin sitten hyvin, paitsi kepeillä Himba meni väärästä välistä sisään... Itse hätiköin liikaa, olisi pitänyt jäädä kauemmaksi ja lähettää koira kepeille, ei mennä häiritsemään ja vedättämään alussa liikaa. Himba kestää kepeillä pienen vedätyksen kun se on jo kepeiLLÄ. Voi harmin paikka, tosi tylsä virhe, kun muissa kolmessa startissa kepit on menneet niin hyvin! Agiradalta tulokseksi jäi siis 5. Hyvää radassa oli kontaktit, keinu oli ihan super (ainakin verrattuna lauantain rataan!) ! :)

Kokonaisuudessaan (mun mittakaavassa) hyvä kisaviikonloppu: 1 x 0, 1 x 5, 1 x 10 ja 1 x hyl. Varsinkin kun kontakteja lähdettiin vaan kokeilemaan ja heti ekalta kontaktiradalta 0. :) Ja oli toinen nolla aika pirun lähellä, mutta silti vaan niiiin kaukana.

Huomasin molempina kisapäivinä sen, että Himba on ihan eri fiiliksissä kun mennään agiradalle. Hyppärillä typpi on ihan löysä, mutta kontakteissa sitten vaan on sitä jotain. Tosin itse otan kontakteille paljon enemmän asennetta mukaan, kun huomaan, että hyppäri on mennyt kävelyksi + ettei koira karkailisi kontakteille. Hmm.. Pitää siis oikeesti vaan ottaa prkl -asenne mukaan heti aamusta hyppärillekin jatkossa!

Nyt katsotaan äkkiä lisää kisoja jostain.... kisahimo nousee... :)