Lauantaina Marianne ja Fumba nappasivat minut ja näyttelytavarat autoon ja ajoimme jopa kilometrin meiltä näyttelypaikalle Tuomarinkylän vinttikoiraradalle. Raahattiin häkki kehänlaidalle, onneksemme Janica lupasi meille varjopaikan teltastaan, niin ei Fumban tarvinnut auringossa käristellä. Kehä oli tosi paljon myöhässä, onneksi oli mukavaa seuraa! Jopa kotiväki innoistui tulemaan katsomaan "Pikku-Poikaa" ja veljeni otti näyttelystä kuvia, joista parhaat alempana.

Fumba käyttäytyi kehässä upeasti. Seisominen meni hienosti eikä tuomarin tutkiminenkaan tuottanut pienelle sosiaaliselle eläimelle ongelmia, mitä nyt hampaita katsottaessa tarjosi tassua. :D Juokseminen meni myös hyvin, välillä poika innostui vähän pomppimaan, mutta onneksi ei niin paljoa kuin treenattaessa. :D
Uroksia oli yhteensä 4, joten varmaa oli ainakin se, että sijoituttaisiin, eli huonommin kuin edellisessä näyttelyssä ei olisi voinut mennä. ;) Onneksi tänään oli kuitenkin parempi päivä Fumballe ja Fumba sijoittui luokassaan toiseksi ja sai KP:n ja näin ollen oli siis myös PU2! :) Olen niiin tyytyväinen pikkupojan suoritukseen, odottakaas vaan kun ruipelo saa lisää massaa! ;) 

Mariannelta pääsi suusta, että näyttelyt ovatkin ihan mukavia, näin kesällä varsinkin. Taisi edellinen näyttely olla ensikertalaiselle melkoinen järkytys, onneksi tämä kuva saatiin korjattua! :)

Sitten niitä kuvia:

Tuomarin tutkinnassa

Arvostelun tekoa...

Liikkeellä

Tuomari miettii järjestystä (lopulta: 4. Modi 2. Fumba (kp) 3. Armas 1. Tuuma (kp), kaikki muut kuin Fumba siis MvLionwolf -kennelistä).

Model with his rosette ;)

Näyttelyn jälkeen Fumba pääsi pellolle leikkimään Himban kanssa. Voi että koirat nauttivat! :) Täytyy ottaa kamera ensi kerralla mukaan!

Ps. Vaikka viime kirjoituksessakin uhkailin, että kisatauko alkaa, niin ensi lauantaina ollaan menossa Mikkeliin kisaamaan! :) Edelleen valeraskaus on päällä, eikä leikkauspäivää ole lyöty lukkoon, joten lähdetään äitin kanssa mökille ja sieltä sitten tehdään päiväretki Mikkeliin. Luvassa on jopa kolme starttia, yksi hyppäri ja kaksi agirataa, hui! :)