Käytiin tänään metsästämässä viimeistä nollaa ja yritykseksi se sitten lopulta jäikin.

Rata oli aika helppo ja helpotuksekseni huomasin keppikulmankin olevan paras mahdollinen. Rata menikin tooosi hyvin ja vielä maalissa luulin, että nyt se nolla tuli. Mutta sitten Anna palautti mut maan tasalle: olin ollut itse liian kiireinen ja Himba oli kolmanneksi viimeisellä esteellä, puomilla hypännyt alastulolta alas. EI NÄIN! Vitsit että otti päähän. Noh, tästä on hyvä jatkaa yrittämistä, kun kolme viimeistä rataa on kaikki jääneet jostain "pienestä" kiinni. Eikä tällä kertaa edes jäänyt kepeistä kiinni!! Mutta ottaa kyllä pattiin, miksi juuri kontaktilla, jotka Himba oikeesti o s a a ???? Ihme hölmöilyä taas. Paha mennä sanomaan tarkemmin miksi tämmöinen virhe sattui, kun en itse alas hyppäämistä nähnyt... se luultavasti juuri olikin se virhe, olin jo niin menossa seuraavalle esteelle.... Mutta silti, miksi se Himba sieltä alas hyppäsi, kun (melkein) aina olen voinut kontakteihin luottaa?

Lopputuloksena siis 5 ja sij. 6/27. Ei siis huonosti mennyt... mutta paremmin olisi pitänyt mennä! Ilman kontaktivirhettä oltaisiin oltu kolmansia ja saatu siirto kakkosiin. ÄÄÄÄ. Parempi olla ajattelematta asiaa. :D
Mutta mikä "hienointa": Himba voitti ajassa bortsun!!!
Loppujen lopuksi saa olla tyytyväinen kuitenkin, Himba teki upeasti töitä, enkä itsekään pahemmin sössinyt! Lisäksi meidän kisavarmuus alkaa olla aika hyvää, kuitenkin kaikki viimeisimmät radat on olleet "melkein puhtaita". :)

Seuraava metsästys sitten leikkauksen jälkeen, luultavasti heinäkuussa. Sitä odotellessa... :)