Viime viikolla oli viimeiset ohjatut agilitytreenit ennen kesätaukoa. Olin jopa niin antelialla päällä, että vien treeneihin "kakkoskeksit" kakkosiin nousun kunniaksi. ;) Tehtiin sm-kisojen kolmosten hyppyrataa. Oli aika vaativa... hirveesti piti juosta! Itsellä meinasi kunto loppua kesken radan, hyihyi, nyt lenkkeilemään! Kokeiltiin Inkan kanssa treenata käsien hallintaa tennispalloilla, mutta multa se ei luonnistunut radalla. Tein sitten palloharjoittelua erikseen kentän laidalla kiepsuttelemalla Himbaa muutamien esteiden ympäri ja väleistä. Ehkä mä vielä joskus löydän mun kadoksissa olevat käteni!

Himba iltalenkillä

Viimeisten ohjattujen agilitytreenien jälkeen ollaan törkeesti vaan oltu tekemättä lähes mitään. Välillä tekee hyvää vaan olla ja antaa koirankin viettää koiran elämää. Tosin... muutama jälki ollaan tehty ja kyllähän me jotain pientä tehtiin äskenkin pihalla. Vähän tokoilua (seuraamista, palkkaamista ekasta askeleesta ja paikalla makuuta) ja pitkästä aikaa näyttelyjuttuja. Täytyy vähän muistutella molempien mieliin seisomista ja juoksemista, kun ollaan menossa Mäntsälään näyttelyyn, vuoden tauon jälkeen. Tosin Himba lähtee "vaan maskotiksi", päätähtenä on Fumba. Onko kellään vinkkejä, miten saan koiran näyttämään siltä, että se muka tykkäisi juosta kehässä? :´D Mun keinot on käytetty... ilman tulosta, Himba on edelleen perässä vedettävä...

Juhannus vietettiin mökillä, Himban lempipaikassa. Himba sai olla vapaana koko viikonlopun ja lööbailla mielensä mukaan. Tehtiin yksi jälki, ekan kerran niin, ettei ollut mun tekemä, vaan isän. Hienosti Himba meni täsmälleen isän jalanjälkiä, hienoa! Himba tykkää ihan mielettömästi tuosta touhusta! 

Tässä vielä lisää kuvia viime viikon iltalenkiltä:


ja yksi mökkirannasta:

Tähän meidän lomailut sitten hetkeksi loppuukin: huomenna mennään Hau Openiin kisaamaan ekaa kertaa kakkosten radalle! Ja viikonloppuna mennään kisaamaan Agirotuun, Ylöjärvelle. Huisin jännää! :)