Käytiin tänään Himban ja Fumban kanssa pyörähtämässä kehässä Saija Juutilaisen arvioitavana. Fumballe tämä oli ensi-esiintyminen virallisessa näyttelyssä ja Himballe enemmänkin hupireissu, se kun ei tarvitse näyttelyistä enää mitään. :D

Hain Fumban aamulla ja ajoin näyttelypaikalla. Fumban omistajat eivät siis olleet mukana, sain kunnian pärjätä yksin Fille-Fallattoman kanssa. :) Fumban kanssa oli helppo matkustaa ja muutenkin oleminen oli helppoa, poju kun on niin mielettömän kiltti. 
Kehässä Fumba käyttäytyi hyvin, olin siihen jo erittäin tyytyväinen. Sitten kun kehäsihteeri nosti esiin punaisen nauhan olin jo tooosi tyytyväinen! :) Fumba kun on vielä niin "kesken", odotin tuomarilta mitä vain. Luokassaan Fumba sijoittui kolmanneksi kolmesta. Voittaja-Ego sai eri:n, toiseksi sijoittunut  Tuuma eh:n. Arvostelu oli myös tosi hyvä, mitään huonoa ei ollut, tyyppi tarvitsee vain aikaa aikaa ja aikaa. Tuomarikin sanoi arvostelun alkaessa: "Voi, tää näyttääkin ihan vauvalta!" :D

Fumban arvostelu: 
9kk. OIkealinjainen juniori. Sopivasti luustoa, runko saa kehittyä. Saa vielä kauttaaltaan miehistyä. Hyvä pää ja ilme. Hyvä purenta. Riittävästi eturintaa. Symmetrinen ridge, joka voisi olla pidempi. Hyvä häntä. Sopivat kulmaukset. Erinomainen sivuliike. Vielä pentumainen. Hyvä luonne.

Fumban kanssa on ihana olla kehässä, poju kun liikkuu niin hyvin eteenpäin! :) Ihan toista kuin Himban kanssa, likkaa saa yleensä raahata perässä... Tänään Himba oli pikkuisen pirteämmällä päällä. Lieneekö juhtunut siitä, ettei oltu nähty viikkoon, kun Himba oli vanhempien kanssa mökillä (ja ikävä oli suuri!) ja Himba oli vähän mustis, kun ei päässyt mun luo, vaan olin Fumban kanssa.
Himba on kyllä aika kone kehässä, joten ei tarvitse pahemmin jännittää. Himba seisoo pelkästä sormen ojentamisesta. ;) Himba oli ainoa valioluokan narttu, sai eri:n ja täten voitti luokkansa... :D ja oli lopuksi vielä pn3! :) Hyvä comeback kehiin vuoden tauon jälkeen! Pn1 oli Unna, joka on ollut toosi voittoisa ja pn2 oli Myy, joka on myös menestynyt hyvin, joten ei huonoille todellakaan hävitty! :)

Himban arvostelu:
5v. Voimakas runkoinen narttu. Sopivasti luustoa. Hyvä pää ja ilme. Hyvä eturinta ja ridge, joka voisi olla pidempi. Sopivat kulmaukset ja käpälät. Liikkuu riittävällä askeleella. Esitetään ja esiintyy mallikelpoisesti. Voisi olla jäntevämmässä kunnossa.

Himballa on vähän kesämassua, kieltämättä... ;) Vaikka viikko sitten se oli musta paljon hoikemman näköinen...? Äitiii...?! ;D Aika samanlaiset arvostelut koirilla, ei ole omena kauas puusta pudonnut, vai miten se oli? ;)

Meikäläinen "wannabe pro-handler" :--D ja kiitos kehäsihteerille ajoituksesta ;)

"anna lihapulla!"