Me ollaan oikeesti lähdössä. Nyt mä alan tajuta sen. Enkä tykkää yhtään tästä tunteesta. Kaikki mitä teet teet "viimeisen kerran". Ihan kamalaa. Kyllähän mä tuun kotona käymään, mutta se on ihan eri asia. Kaikki muuttuu. Enkä tiedä Savonlinnasta ketään tai mitään. Pelottaa niin sairaan paljon. 

Tänään oli viimeiset agitreenit maailman parhaassa ryhmässä. Itkuhan siinä tuli ryhmää hyvästellessä. Annoin kiitoskortin ohjaajille (paikalla tosin oli vaan Pedu), mutta kortista tuli ihan ruma. No, ehkä ajatus on tärkein. Saatiin onneksi Sofian kanssa (jolle tää oli myös viimeinen treenikerta tässä ryhmässä) superidis ja lähdettiin muiden rakentaessa rataa käymään A-kaupassa hakemassa ohjaajille vähän kuplivaa kurkunkostuketta. Kortti yksinään olisi ollut aika onneton. Pääsevät sitten juhlimaan meistä eroonpääsyä tai nostamaan meille maljat, miten vaan :P

Itse treenit meni hyvin. Himba alkaa olla normaali itsensä! Tykitti radalla ja teki mageita, tiukkoja kaarroksia, Jee! Himba on siis ihan kunnossa, löysäily oli vaan juoksun jälkeistä masista. Kontaktit oli ihan jees, yritän opettaa Himballe kontaktille jäämistä, ettei vaan hyppää niistä yli. Kepitkin on ihan kunnossa, ainakin tänään. Himba menee suht lujaa ja pystyn irtoamaan eteenpäin. Kannustan Himbaa kovaa, että se tykittäisi kepitkin kovaa ja _loppuun_ asti. Viikko sitten jätti pari kertaa kepit kesken, tänään ei onneksi kertaakaan. Eli emme lähde uuteen seuraan (johon toivottavasti päästään pian sisään!) ihan vaivaisina.

Huhhuh. Ehkä huomenna on jo parempi mieli, nyt on vaan niin surkea fiilis. Tulee niin ikävä ihanaa treeniryhmää, josta tuli vuosien saatossa tiivis ja kannustava. Treeneissä on aina ollut mukavaa, treeneihin on ollut kiva tulla. Aina on tuntenut kuuluvansa ryhmään. Kouluttajat ovat olleet mahtavia, jokaiselta on oppinut jotakin. Ja paljon on opittu, ilman koulutusta ei kovin nopeasti nousta kakkosiin. Agilitysta on tullut niin tärkeä osa elämää, varsinkin tänä vuonna. Toivottavasti päästään vielä joskus ryhmään, jossa olisi edes vähän jotain samaa mitä meidän ryhmässä on ollut. Kiitos kaikille! Erityiskiitos Inkalle analysointi-, kisa- ja lenkkiseurasta. Ollaan me aika hyviä!