Elämä on mennyt Himban osalta aika paljon löysäilemiseksi. Minä olen keskittynyt hoitamaan asioita, jotta päästään muuttamaan Savonlinnaan parin viikon kuluttua. Himban elämä on suurinpiirtein nukkumista puoleenpäivään, pissatus ja lisää unta, pitkä lenkki ja taas unta iltapissatukseen asti. Miten toi koira jaksaakin koko ajan nukkua? Se vaan katoaa yläkertaan nukkumaan ja sitä näkee vaan ruoan ilmestyessä tai ulos lähdettäessä. Mutta sitten muistin ystävämme naksuttimen. 

Himba on oppinut niinkin järkevän tempun kuin laittamaan etutassut kippoon (ei sentäs oma ruokakippo vaan sellainen hervottoman kokoinen muovikippo). Kummasti siellä aivoissa vaan raksuttaa, kun saa hommia tehtäväksi. :) (otin jopa videolle todistusaineistoa.) Eilen aloitin opettamaan Himballe merkille lähettämistä. Hiffasi ihan mukavasti homman jujun, mutta tarvii vielä paljon vahvistamista. 

 

Naksuttelua from Heidi on Vimeo.

 

Käytiin sentäs maanantaina piiitkästä aikaa agitreeneissä. Sielläkin Himba oli tosi löysä ja lähettämisharjoitus ei oikein sujunut, kun ei Himba liikkunut. Vähän sunnuntaikävely-meininkiä ilmassa. Suorat ja kontaktit Himba menee lujaa, mutta kaikki koukerot, hyhhyh. Haluan koiran joka liikkuu! :D Toinen harjoitus, jossa treenattiin keppikulmia ja putkeen lähettämistä meni ihan vähän paremmin. Kepit meni tosi hyvin! Mutta putkea Himba ei hakenut sitten millään. Kokeilin lopuksi "heittää namin" putkeen, jolloin Himbaan tuli vähän enemmän vauhtia... Mutta positiivista on se, että Himba meni kepit aika lujaa! Ja pystyin jopa irtoamaan piiitkälle eteen/sivuun ja silti meni loppuun. Magee Himbu!

Veikkaan, että tää kuuma ilma on tehnyt Himban niin löysäksi. Kuumuuden takia ei olla käyty pyöräilemässäkään. Tosin normaalistikin Himba vaan makoilee kotona. Lenkillä se on pääosin ihan reipas, jos ei ole karmea paahde. Tai sitten Himbasta on tullut aikuinen, tai vanha. Tai sitten tää on juoksujen jälkeistä "masennusta". Tai sitten se vaan niiin nauttii kun saa lööbailla rauhassa. Mutta kuten sanottua, ei ole kyllä yhtään pahitteeksi asioiden hoitamisen kannalta, että Himba ei ole ainakaan ylienerginen.