Eilen käytiin F-pentujen kanssa lenkillä Nanyan kotikulmilla Nanyan, Gawan ja Fumban kanssa.  Päätin ottaa Himban mukaan, sillä olen laiska, enkä jaksa mennä monelle lenkille päivässä ja muiden koirien tapaaminen ja kylässä käyminen on hyvää vaihtelua ja tekemistä koirallekin. Pidin Himban lenkin ajan hihnassa, lääkäri kun kielsi agilityn niin eikös kavereiden kanssa riekkuminen ole vielä rankempaa liikuntaa? Himba olisi tietysti halunnut mennä muiden mukana ympäri maita ja mantuja, mutta tyytyi vetämään mattea lumisilla poluilla. Kameran jouduin vaalitettavasti jättämään autoon. Kädet ei ihan olisi riittäneet kuvaamiseen. 

Lenkin jälkeen menimme Nanyan ja Gawan kotiin kahvittelemaan. Koirat kävivät pian maaten, paitsi Himba joka kiersi kaikki huoneet etsimässä syötävää... hitsin possu! Lopulta Himbakin nukahti pöydän alle. Rakastuin vierailulla Nanyaan uudelleen. Haistoin vielä jopa tuttifrutin Nanyan silmien välissä! Ihana tyttönen, röhnötti sohvalla puoliksi sylissäni. Fumbakin oli rauhoittunut hirmuisesti, mikä voi tietysti johtua osittain kastroinnista. Fumba sekä Nanya olivat ihania, ilostuivat kovasti mut nähdessään. Ihana tunne, kun joku koira vaan tykkää susta niin paljon, että koko koira menee tavatessa väkkärälle - "kasvattajana" olon paras puoli! 

Tänään kävin katsomassa kaverin perheen uutta auspaipentu-Joyta. Söpö pentunen, mutta AU mitkä hampaat! Ihan hyvä muistutus pentuajasta... En kyllä ole noin puruvimmaista pentua tavannut, mutta pentukuume laski vähäsen. ;)

Illemmalla ajettiin Himban kanssa pitkästä aikaa Purinalle. Tavattiin analysointi - ja treenikaverini Inka ja Inkan bc-pentu Sätkä ja auspai Rommi. Tokoilin ensin Himban kanssa ja sitten sain kokeilla bc:n ohjaamista. Siis waude mikä määrä energiaa ja tarmoa ja kuinka paljon Säktä jaksoi tehdä uudestaan ja uudestaan! Ihana! Aluksi olin aivan liian hidas, mutta sitten homma alkoi jopa vähän toimia. Ohjaaminen oli pirun vaikeaa, pitää olla niin nopea ja liikkua ja käskyttää juuri oikealla hetkellä. Yksikin väärä liike niin koira on jo mennyt. Vitsit, bc alkaa himottaa vaan enemmän ja enemmän. Oli se vaan magee!