Tänään aksareenit meni oikein mukavasti. Paikalla oli vain Hanna ja flätti Luca, mutta saatiin paljon hyviä juttuja tehtyä ihan kaksisteenkin. Olin väsäillyt tunnilla treenijuttuja paperille ja niitä sitten testeiltiin.

Ensin tehtiin keppitreeniä. Mentiin vähänkuin kahdeksikkoa keppien ja aitojen kanssa. Hyvin löytyi Himbalta oikea väli, mutta heti homman alussa hypyn takaa suora sisäänmeno kusi. En millään keksinyt mikä oli pielessä ja lopulta sitten nöyrästi ohjasin toiselta puolelta. Sitten alkoi sujumaan. Ohjasin pienen vekin hypyn ja keppien väliin niin, että Himba meni kepeille keppilinjan vasemmalta puolelta. (Tajuunkohan itsekään myöhemmin mitä selitän?) Lopuksi tein kepeille irtoamistreeniä ja hyvin Himba teki loppuun asti, vaikka juoksin 15m edelle tai menin 10m sivummalla. Jee!

Sitten vähän leijeröitiin. Tehtiin ympyränmuotoinen rata, jossa oli putki ja hyppy vierekkäin (putki vähän sisempänä ympyrällä), tarkoituksena leijeröidä putki (jos jostakusta tuntuu tutulta kuviolta niin suunnilleen samaa tehtiin joskus hau:n treeneissä ;) ). Aluksi Himba tunki putkeen, mutta sitten vein namin putken viereisen hypyn takse ja johan lähti tyttö oikeaan suuntaan. Toisesta suunnasta leijeröinto toimi paremmin, johtuen varmaankin siitä, että hyppy oli sinne paremmin näkyvissä. Ihan ok meni tämä harjoitus, jätin onnistuneeseen suoritukseen, jossa mentiin "ratana" koko ympyrää niin, että leijeröinti molempiin suuntaan onnistui.

Sitten vuorossa oli twisti. Hienosti meni, niinkuin ennenkin. Ei ollut mitään ongelmata. 

Sitten tehtiin vauhtisuoraa/eteenlähetystä, jossa samalla leijeröitiin yksi hyppy. Tässäkään ei mitään ongelmaa. Lisäksi Himba meni jopa ihan vauhdilla ja lähti "eteen" -käskyllä hienosti pinkomaan suoraa eteenpäin. Jei!

Lopuksi tein Himban kanssa "äänetöntä ohjausta" pelkkien hyppytolppien kanssa, eli kierräsin sitä eri kohdista pelkän kropan ja "kierrä" käskyn avulla. Hyvin toimi Himba ja omien käsien hallinta. Omia käsiä täytyy kyllä vielä paremmin oppia hallitsemaan. Täytyy kantaa kamera joku päivä treeneihin niin näen mitä mun ohjauskäsille kuuluu, vieläkö ne sojottaa väärään suuntaan.

Ja VIELÄ lopuksi oli pakko tehdä muutama hyppynouto. Oli mageita! Jeejee. :) Sitten tehtiin minimaalisesti seuraamista peilin edessä ja hyvältä näytti omaan silmään. Huomenna mennään taas treenailemaan, voisin keskittyä silloin tokoiluun, kun ei ole muita paikalla.

SITTEN me lähdettiin kotiin.

ps. olin tänään fiksu ja ennen kuin päästin Himban valloilleen laitoin roskiksen eteisen puolelle ja keksipaketit pussiin. Silti se ryökäle meni välillä buffaa kohti nenä pitkällä... ja kummasi se hallin pohja kiinnosti tänään. Kukahan ihanatuoksuinen koira siellä lienee kirmaillut?

Loppuun vielä ihana uutinen: päästään kesäkaudeksi HAU:n ryhmään takaisin! Jesss! Vähänkö olen iloinen ja happy ! :) Rakettiryhmä <3