Mulla on koko ajan järjetön kiire koulutöiden kanssa. Kaikki vapaa-aika menee koulutöiden tekemiseen. Tylsää! Järjetön stressi päällä. Ehkä tästä vielä selvitään. Tän kuun kun jaksaa niin sitten saa jo hengähtää.

Mulla siis aika menee lähinnä koulujuttujen kanssa. Se tarkoittaa sitä, että Himballa on aika tylsää. Aamulla normi lenkki, koulun jälkeen pidempi lenkki ja ennen nukkumaanmenoa pikapissa. Onneksi se vaikuttaa ihan tyytyväiseltä kuitenkin. On vaan niin huonokoiranomistaja -olo jatkuvasti. Onneksi Himba tykkää nukkumisesta ja sille on riittänyt aivojumpaksi iltaruoalla temppuilu. Ollaan tehty kuitenkin joka ilta jotain aivojumppaa. Himba tykkää lelun etsimis -leikistä. Vien läjän leluja eteiseen ja Himban pitää noutaa ne yksi kerrallaan ja tuoda mulle makkariin. Ollaan hinkattu myös kaukojen liikeratoja. Istu ja seiso on nyt jotenkin tosi kököt. Välillä Himba osaa seiso-käskyn tosi hyvin, mutta välillä taas tarjoaa istumista. Täytyy vaan vahvistaa liikkeitä vielä.

Tänään päästiin onneksi halliin touhuamaan, kun pääsin koulusta aikaisemmin. Tokoiltiin ja tehtiin pikkuisen agilitya.Tällä hetkellä treenaan melkein mieluummin tokoa kuin agia, sillä Himban vauhti agissa on niin hidasta, enkä oikein keksi mitään treenattavaakaan... kesän treenejä odotellessa.

Tokoiltiin ensin ohjattua noutoa ja homma toimii kuin unelma: Himba lähtee juuri oikeaan suuntaan ja tuo aina ihan oikean lelun. Liike siis hallinnassa! :) Sitten tehtiin seuraamista, paikalla makuuta, jääviä ja luoksetuloa. Himba osaa kun haluaa, se on selvä! 26.3. olisi möllitoko hallilla, voitais ehkä osallistuakin.

Ageilussa tehtiin alkuun keinua (en jaksanut raahata muita kontakteja pois seinän vierestä) ja muutamaa hyppyä sekä puolikkaita keppejä (en jaksanut raahata toista puolta), joiden aikana itse menin putken toiselta puolelta. Viimeksi treenatessa tämä meni tosi hyvin (video aikaisemmassa kirjoituksessa) mutta tänään ei vaan millään toiminut. Tai no. Toimihan se, mutta olen niin vaativa, että pienetkin virheet saavat mun mielestä koko harjoituksen pilalle. Himba kyllä teki muutaman kerran ihan oikein, mutta ei sitten hakenutkaan putkeen. Sitten alkoi keppien sisäänmenotkin mennä pieleen. Äh. Tehtiin loppuun pari onnistunutta sisäänmenoa ja jätettiin siihen. Keinu oli Himban mielestä ihan paras, ihanaa kun se oikeesti innostuu jostain! Muuten radalla mennään niin löntystellen että välillä mietin mitä meidän ageilusta tänä vuonna oikeesti edes tulee. Katsellaan. Kaipaan niin mun agitykki-Himbaa, mitä sille on tapahtunut? Tehtiin ihan lopuksi vauhtisuoraa: putki ja kaksi hyppyä, joiden päässä oli namilätkä. Johan läks! :) 

Treeneissä Himba on ihan mahdoton: se etsii oikeesti koko ajan ruokaa. Joudun aina tekemään omia järjestelyjä, kun mennään halliin: kaikki keksit ja muiden jättämät namit tai muut herkut laitan häkkiin, ettei Himba saisi niitä. Ja roskiksen joudun laittamaan hallin eteisen puolelle. Huoh. Onneksi Himba on niin ahne, että sitä välillä jopa kiinnostaa tehdäkin jotain MUN kanssa. 

Katselin Imatran kisoja 27.3. mutta taitavat jäädä väliin. Syy: maneesi. Himba menee 100% varmuudella syömään hevosen kakkaa. Se siitä suunnitelmasta sitten. Vuoden ekat kisat taitavat siirtyä huhtikuuhun ja Mikkeliin. Kesällä sitten kisataan, Helsingissä kisoja on kuitenkin lähes joka viikonloppu. Jos vaan Himban kunto ja into kestää.