Himban karvanlähtö on ihan mahdotonta. Meidän koti on ihan täynnä karvaa, sitä on oikeesti joka puolella. Oon harjannut Himbaa lähes joka päivä ja iltaisin lisäksi käsin silittelen ja nypin karvaa pois. Sisätiloissa karvaa on irronnut kakkapussillisen verran. Kerään siis irtokarvat, jotka saan kerättyä, kakkapussiin. :D Siihen kun lisäisi kaikki ulkona harjatut karvat niin huhhuh, tulisi varmaan puolitoista litraa karvaa - siis tiiviisti pakattuna! Ja vaikka harjaan sitä, ei muutosta tunnu näkyvän ja karvaa vaan irtoaa... vielä on kolme viikkoa aikaa saada vanha karva pois uuden tieltä ennen näyttelyitä. Eli savottaa riittää vielä.

Mitäs muuta... Maanantaina käytiin agitreeneissä, paikalla oltiin me ja Anita gordoninsetteri Nellin kanssa. Olin suunnitellut meille radan, joka osoittautui sopivan haasteelliseksi. Huomasin että mun täytyy tiukoissa käännöksissä olla tarkempi ja liikkua, muuten Himba tekee isomman kaarteen ja hyppää ylimääräisen esteen... Myös suorien pätkien jälkeen mun tulee osata kertoa Himballe aiemmin, että vikan esteen jälkeen käännytään, muuten kaarre menee liian pitkäksi. Saatiin tehtyä puomiakin, kun meitä oli kaksi rakennushommissa. Yksin puomia ei mitenkään saa kasaan. Puomilla mun täytyy vaan käskyttää puomin alastulossa ihan täysillä, että Himba pysähtyy. Ei siis auta muu kuin karjua, niin karua kuin se onkin. :D

Käytiin maanantai-iltana vielä pyörälenkillä. Sain pyörän kunnostettua viime viikolla ja nyt käytiin jo toista kertaa vauhtilenkillä. Himba tykkää kyllä hirmusesti ja menis ties kuinka lujaa! Pitää itse jarrutella, ettei tyyppi juokse itseään heti kauden alussa piippuun. Lenkin jälkeen venyttelyt ja syvien lihasten/tasapaino treeniä. Josko sitä oppis pitämään itsestäkin joskus huolta... Mukava päivä päättyikin ikävästi, kun lenkin jälkeen huomasin, että mulle nousee kuume. Onneksi se menikin ohi seuraavaan iltapäivään mennessä.

Keskiviikkona lenkillä tokoiltiin ja käytiin pitkästä aikaa meidän rantsu-lenkki. Voi jestas siellä olikin kaunista. Himba juoksi laiturin päähän ihan innoissaan ja kävi rannasta juomassa. Ihana kevät on täällä. :) Tänään taas tokoiltiin lenkillä lähinnä kontaktinpitoa ja perusasennosta vasemmalle kääntymistä. Hieno oli Himbunen.

Perus menoa siis täällä. En viitsi käydä enää tällä viikolla treenaamassa agia, kun la on kisat ja ma treenit oli niin hyvät. Säilyypähän into sitten kisoihin. Kunhan ei hepuliksi asti heittäis...