Käytiin tänään kahden radan verran kisaamassa Purinalla. Vanhemmat lähti mukaan fiilistelemään kisatunnelmaa ja isä otti kuvia.

Ekalla radalla meni muuten oikein hyvin, paitsi kepeillä tuli möhlittyä. Mä vaan teen ennen keppejä jotain, mikä saa koirankin keskittymisen herpaantumaan. Ohjaan siis päin mäntyä? Kepeiltä 10 ja möhlimisestä tuli myös yliaikaa. Tulokseksi 10+yliaikaa 5,58 eli 15,58. Sijoitus oli kuitenkin 9.! Olen tyytyväinen rataan: Himballa oli jopa vähän potkua askeleessa (eteni suht lujaa Himbaksi) ja oli hienosti kuulolla. Ja saatiin huomattavasti parempi tulos kuin viikko sitten!! :)


aika täpärä kontakti...


löytyihän ne kepitkin!


pää voisi kyllä olla paaaljon alempana


"tää on parasta!" 
-Himba

Tokan radan kanssa kävikin sitten hassusti... jäin suustani kiinni treenikaverin Jennin kanssa buffaan, enkä huomannut, että rataantutustuminen oli jo alkanut. Havahduin sitten kun ensimmäinen koirakko oli menossa radalle. Tuli PIKKUSEN kiire! Juoksin kysymään ihmisiltä että onko nää maxi kakkosia, ekat ei tienny mitään, seuraava sitten ohjeisti mulle ystävällisesti radankin. Äkkiä Himba autosta ja ehdin onneksi vähän virittelemäänkin sitä. Omaa vuoroa odotellessa (voi luojan kiitos meitä ennen oli kaikki luokkanousijat, muuten oltaisiin oltu tokia!) hahmottelin vielä ohjausta ja sitten vaan radalle. Eikä se pöllömmin mennyt, mitä nyt taas (ylläri) kepeillä möhlittiin, mistä 5. Maaliin päästiin ilman muita virheitä. H oli vähän jähmeä, mutta ihmekkös tuo kun toinen haetaan lähes suoraan autosta radalle. Yliaikaa tuli jälleen, 5,13s. Tulos siis 10.13 ja sijoitus 10. Voin olla tavallaan itsestäni ylpeä mutta samalla hävetä silmät päästäni: osasin radan ilman rataantutustumista, toisaalta sinne olisi kyllä voinut osata mennäkin!!! Ens kerralla sitten korvat paremmin auki!


"Minne sitten?"


liitelyä


Kepit ohi ja sitten mennään. Mitä tekee ohjaajan kädet?


Kääntyy...





puomi


... ja keinu. Oli muuten h i d a s keinu, mutta mieluummin varmanpäälle!


Loppujenlopuksi olen tyytyväinen suorituksiin: saatiin kaksi ihan ok tulosta (ei se nollakaan olisi haitannut...), tästä vaan ylöpäin! Ja se kepeille meno pitää saada nyt varmaksi. Eihän siinä ole järkeä käydä radalla kerta toisensa jälkeen kompastumassa keppeihin. Niin ja nyt saatiin jopa tulokset, joten näin vähän mitä meidän nopeus on. Nyt ainakin näyttäisi siltä, että ilman keppimöhläyksiä pystyttäisiin pysymään ihanneajan paremmalla puolella.