Täällä ollaan taas, Helsingissä! 

Mulla alkoi nyt loma. LOMA. L O M A ! En tajua. Kauhea vääntö koulujuttuja + pääsykokeiden kanssa vimeiset pari viikkoa ja nyt pitäs sitten osata olla tekemättä mitään. Vaikeeta. Ja vähän haikeetakin, kun nyt ei nää uusia kavereita pitkään aikaan. Ja kuka ties vaikka pääsisinkin lähemmäs kotia opiskelemaan, silloin en näkisi SLN tyyppejä varmaan koskaan.

Sinänsä toivon, että pääsisin Helsinkiin opiskelemaan, silloin voitais mm. treenata HAU:n ryhmässä pidempään kuin vaan kesäkausi. Päästään huomenna pitkästä aikaa treeneihin, odotankin huomista iltaa kuin kuuta nousevaa. Vähän jänskättää kylläkin, koska ryhmä on varmasti edennyt ties kuinka pitkälle meidän junnatessa samalla tasolla. Tästä vaan ylöspäin. :)
Mulla on hirmunen hinku päästä kisaamaankin, mutta tällä hetkellä mieluummin syön päivittäin kuin käyn hakemassa hyllyjä. Ja pitää saada ne kepit satavarmaksi ennenkuin mennään taas kokeilemaan. Ne nollat kun on ollu jo liian monta kertaa niiin lähellä että kohta pitää onnistua. 

Huomasin perjantaina tavaroita pakatessa että voitettiin mätsäristä myös ilmainen käynti koirahierojalla. Ja se on tietysti siellä Savolinnassa. Vähänkö harmittaa, kun jäi nyt käyttämättä, varsinkin kun oon monta kertaa harmitellut, ettei oo varaa käydä hierotuttamassa tota koiraa. Noh, taas yksi hyvä syy palata syksyllä Savonlinnaan... ;)

Ja ettei tämä turhanpäiväinen löpinä vielä tähän loppuisi niin kerronpa vielä, että mulla (taas, edelleen) on hirmunen pentukuume. Nyt kun olis päivät täynnä luppoaikaa niin sormet syyhyäis päästä kouluttamaan uutta pentua... tai koiraa ylipäätään. Mutta kun ei niin ei. Ehkä stten joskus kun oon vähän varakkaampi? Ainakin on aikaa miettiä rotua, linjaa, kasvattajaa, nimeä jne. Vaihtoehdot on edelleen rhode & bc. Bc himottais, mutta samalla vähän jänskättää. Nyt on tullut huomattua niissä niin paljon huonojakin puolia, että mietin jaksanko jos koiralla ei kaikki olekaan kohdallaan, jos en osaa käsitellä sitä oikein ja se oppii kaikki maailman huonot tavat ja joudun sen kanssa vaan pulaan? Siis tuleeko kultturishokki jos rauhallisen Himban kaveriksi tulee päällään pomppiva energiakeskittymä? Rhode olis vaihtoehtona varmempi, mutta ei välttämättä sitä mitä tällä hetkellä haluan. Huoh! Haluaisin kuitenkin kokeilla välillä jotain muutakin. Onneksi on aikaa miettiä. Ja kohta päästään Himban kanssa taas hommiin, kun treenit alkaa. :) Tänään purin koulutusintoani siihen, että opetin Himban erottamaan sanat pyyhe, pallo ja hihna. Haha, tosi fiksua... :D Himbassa on onneksi vielä potentiaalia vaikka mihin, joten sinänsä toisella koiralla ei ole kiirettä. Himba on paras.