Eiliset agitreenit menivät ryhmäcupin merkeissä. Saatiin kaksi yrityskertaa. Ekalla kierroksella meni muuten hienosti, mutta en kääntänyt tarpeeksi pussille ja koira ehti lukita muurin, mistä hyl. Tokalla kierroksella munasin sitten takaa leikatessani. Tai mitään takaa leikkausta en edes tehnyt, niin huono yritys oli. Jäin vaan katsomaan kun koira juoksee eteenpäin ja hyppää väärän esteen. Jos vaan olisin sanonut jotain niin olisi koira kääntynyt... mutta ei ni ei. Hyllytettiin siis molemmat yritykset. 
Rata oli varsinainen vesieste rata, sillä mm. kepit meni syvässä lätäkössä. Onneksi HImba kestää kepeillä mun irtoamisen niin hyvin, ettei mun tarvinnut kastella kenkiäni. :) Tehtiin radalla kusenut kohta vielä treenin päätteeksi niin, että ohjasin vesikeppien toiselta puolelta (kiersin ison lätäkön + leijeröin hypyn -> nou problem Himballe!), jolloin pääsin kääntämään koiran paremmin seuraavalla esteellä. Jippiijaajee. Kyllä me osataan kun vaan kaikki osuis kohdalleen.


Tänään löysin ihania, hellyttäviä ja ihastuttavia muistoja tuovia kuvia Himbasta ja Hessusta, kun Hessu joskus kauan sitten oli meillä hoidossa. Kaipaamme sinua Hessu! <3

Kylki kyljessä <3

<3