(edit. 13.7.)

 
Tänä vuonna oltiin Himban kanssa ilmottauduttu vain joukkuekisaan. Köröteltiin vaihteeksi Catan, Emman ja Nanyan kyydillä, tällä kertaa Lappeenrantaan. Lähdettiin jo lauantaina matkaan ja yövyttiin kesähotellissa lähellä Lappeenrannan keskustaa. Käytiin illalla uimassa ihanan kirkasvetisessä järvessä. Koiratkin pääsivät pulahtamaan, tosin aika lailla naminmetsästystä vedestä se vain oli. :) 

Aamulla mentiin sitten kisapaikalle. Roudattiin kamat rhodeleirille, eli Nooran paikalle hommaamaan telttaan. Kiitos katosta päämme päällä Noora & Timo! Ilman telttaa olisi ollut aika pirun tuskaisen kuuma, sillä päivä oli jo ilman varjoakin Älyttömän kuuma. Eikä asiaan auttanut yhtään asfaltti/hiekkatekonurmi-kenttä, joka oli tavallaan montussa. Eikä sitä odotettua sadetta/ukkosta näkynyt mailla eikä halmeilla. 

Ensin katsottiin alokasjoukkueen suoritus. Ymmärtääkseni kaksi koirakoista oli käynyt vain seitsemällä agilitytunnilla, eli käynyt alkeiskurssin - ja siellä he vetivät ihan kunnon radan kuin vettä vaan! Upeeta tsemppaustakin nähtiin. Hienoa! Nanyan suoritusta odotin eniten ja hienosti meni! Ainoastaan rengas, joka ei ole ollut Nanyalle kaikkein helpoin este, tuotti kaksi kieltoa.

Sitten alettiin valmistautua pukukulkueeseen. Kulkueessa oli KUUMA. Ensin kulkueen alkua sai odottaa ja odottaa. Sitten käveltiin kisapaikan ympäri ja jäätiin odottamaan tuloksia. Voi veljet oli niiin kuuma. Ja älykkäät järjestäjät laittoivat kulkueeseen osallistuneet odottamaan (mun mielestä turhien) haastatteluiden ajaksi aurinkoon. Meidän R'n'B joukkue ottikin hatkat ja mentiin ensin lähimpään varjoon odottamaan ja lopulta annettiin periksi ja mentiin omaan leiriin. Järjetöntä jättää koirat seisomaan aurinkoon! Joukkueellemme ei tullut tänä vuonna menestystä, vaikka oltiikin aika päheitä.  Tässä Timo Husun ottamia kuvia:


R'n'B eli Ridge and Back!

Lopulta päästiin itse radalle. Anna ja Ahti lähtivät ensimmäisenä. Sitten oli meidän vuoro. Mokattiin ylläri pylläri taas keppien sisäänmenolla. Alku siihen asti ja kepeiltä loppusuoralle asti ok. Lopussa sitten en kääntänyt Himbaa ajoissa, olin itse ihan väärässä paikassa ja jäin keinulla väärälle puolelle kuin olin suunnitellut. Seuraava hyppy vielä ok, mutta seuraava taidettiin mennä väärästä suunnasta tai ainakin Himba oli esteen väärällä puolella ja se piti kierrättää toiselle puolelle. Rengas ok, mutta sitten Himba tykitti suoraan radan laidalla olleeseen työntekijöiden telttaan (siis se, missä otetaan aikaa ja lasketaan ratavirheet yms, ei siis menny mihinkään isoon huoltotelttaan, onneksi :D). Teltassa taisi haista ruoka tai jotain... ainakin H kävi esittäytymässä. Kesti hetki saada urpå pois ja takas radalle, enää oli viimeinen este jäljellä. Telttahösöily oltaisiin varmaan vältetty, jos olisin ollut edempänä, kuten kuvittelin rataantutustumisessa olevani. Tai sitten olisi pitänyt riskillä takaaleikata renkaalle, mutta en uskaltanut. Noh, tulipahan tämäkin koettua. Sekoilu joka tapauksessa johtui omasta ohjausmokasta, joka alkoi jo ennen keinua. Voivoi. Vähän hävetti... Seuraavaksi radalle meni Kati ja Saga, saivat muutaman kiellon. Viimeisenä lähteneet Noora ja Ronja tekivätkin sitten nollan! Joukkue oli loppusijoituksissa 22./28.

Tässä linkki videoon koko joukkueen suorituksesta: http://www.youtube.com/watch?v=PavqFup5BOc. Kiitos Noora!

Sitten lähdettiin lämpöhalvauksen partaalla olevina kohti kotia. Kiitos kaikille seurasta! Erityiskiitos Catalle kyydistä ja majoituksesta!! Mukavaa oli. :)