Treeneissä tehtiin kakkosten tasoista rataa. Alkuradalla oli aika tiukkoja mutkia, mutta Himba suoriutui niistä oikein hyvin. Kepeille menossa oli ongelmaa, kun juoksin itse vähäsen väärässä linjassa ja Himba alkoi katsomaan vieressä ollutta putkea ja lähti etsimään putken suuta. Eli täysin ohjausvirhe. Seuraavalla kerralla kokeilin ottaa kepeille lähestymisen niin, että en vedättänyt liikaa vaan jättäydyin hieman taka-alalle. Puomin ylösmenolle otin taas speedbumpin, jolloin jokainen ylösmeno oli onnistunut. :) Puomin jälkeen lähdin juoksemaan suoraan, vaikka olisi pitänyt ohjata koiraa selvemmin hieman sivusuuntaan, jolloin se olisi hypännyt oikean esteen, nyt siis koira meni viereisen esteen. Eli muista tarkkuus ohjauksessa, ei saa olettaa mitään! 

Tehtiin rata kahteen kertaan. Ekalla kerralla Himba oli täynnä tarmoa ja tykitti täysillä. Toka kierros olikin paljon hitaampi, eikä ekan kierroksen vauhdikkaat eteenlähetykset enää onnistuneet. Päätettiin pistää Himba tauolle ja ottaa yksi kohta radasta kaikkien muiden treenattua. 

Himba latasikin sitten muiden suorituksia katsoessaan akut täyteen ja tykitti lopputreenin kohdat hyvällä vauhdilla. A:lla ei menannut ottaa toiseen suuntaan alasmenokontaktia, joten vaadin sen uudestaan. Otettiin sama pätkä vielä kertaalleen ja nyt otti kontaktit hyvin. Täytyy muistaa pitää akun-lataus -taukoja useammin, jotta vauhti ja innokkuus säilyy.

Kaisa sanoi vielä, että kun oltiin Hau Openeissa kisaamassa (postaus, jossa hehkutan keppejä) oli mun ohjaus tosi hyvää. Vaikka radalla olikin joitakin tättähäärä -kohtia, niin ne olivat vain Himban hösöilyä, muuten rata olisi ollut hyvää tavaraa vaikka kuvattavaksi videolle. Harmi, ettei ollut videokamera mukana, isä sai valokuvattua vain muutamia tärähtäneitä kuvia, kun oli jo niin hämärää. Kiva kuulla, että oli ollut hyvän näköistä menoa, lämmitti mieltä. :)

Ensi viikolla ei päästäkään treeneihin, kun olen töissä. :(