Käytiin tänään Lauran, Maijan ja Heidin kanssa pyörähtämässä kentällä. Himban kanssa tein aluksi paikkamakuun (reilu 2,5min), hitusen seuraamista tavoitellen hyvää virettä, yhden liikkeestä seisomisen, luoksetulon sekä estehypyn. Siinä oli treeni pähkinänkuoressa. Pyrin hyvään fiilikseen ja meininkiin, joten treenit oli siksi niin lyhyet.
Jännittää kyllä miten ensi viikon viikonlopun koe tulee menemään, kun sivulle tulokin on välillä semmoista vääntöä, että... Mutta olen jo itselleni sanonut, että olen jo kokenut niin pahan nöyryytyken tokokokeessa, joten jokainen sekunti kun Himba on edes vähän kontaktissa, on plussaa.
Mageinta päivän treeneissä oli se, että Himba palkkaantui lelusta!! Käytiin ennen treeneihin menoa mustissa ja mirrissä, jossa oli ihanat alet. Ostin monta lelua, joista yhtä käytin palkkana treeneissä. Siispä treenien jälkeen takaisin myymälään! Pari samanlaista lelua lisää sekä muutama herkku ja sitten löydettiinkin itsemme Lauran kanssa pantaosastolta. Mukaan pitkän pohdinnan jälkeen lähti yksi panta ja yksi hihna, jotka yhdessä muodostavat vaalean turkoosin bling-bling setin. Väriin päädyin, koska se on tismalleen sama kuin keittiöni kaappien väri! Siis iiihanaaáa! En oikeesti ole löytänyt mistään yli vuoden aikana mitään mikä olisi edes vähän saman sävyinen kuin keittiöni. Mutta nyt löytyi, joten olihan se panta ja hihna PAKKO ottaa mukaan! Hintaa tälle upealle (ja "laadukkaalle") setille tuli yhteensä 1,98€! Koekäytin pannan+hihnan äsken lenkillä, eikä ollut yhtään hullumman näköinen Himban päällä. Mutta ei se kyllä ihan 100%:sti Himban väri ole... :D Samanlainen panta meiltä kyllä löytyy jo kaapista ennestäänkin, tosin ruskeana. Siksi uskalsin ottaa toisenkin samanlaisen pannan, sen verran mukavan oloinen päällä pidettävä ja hieno on edellinen panta ollut. Tosin sitä ei ole tarkoitettu mihinkään jokapäiväiseen käyttöön, ei ole ihan niin luotettavaa tekoa. :D Laitan kuvan pannasta, kunhan saan kuvan ladattua koneelle... Täytyy muuten joka päivä katsoa kunnolla kaappiin ja tehdä tarkastus millainen pantatarjonta sieltä löytyykään. En nimittäin meinaa edes muistaa mitä kaikkea siellä on!