... and I´m so tired.
 Tehdään nyt pikainen (ja vähän diibadaaba-) päivitys ennen nukkumaan menoa ja viikonloppua Helsingissä. 

Ma: oli ekat agitreenit ryhmän kanssa. Huomasin, että mut on aika taitavasti nakitettu tahi kusetettu vetämään treenejä, vaikka puhetta oli vain ryhmän infoamistehtävästä. Katsotaan mitä saan asialle tehtyä. Ens maanantain jälkeen täytyy katsoa miltä vaikuttaa, pystynkö ohjaamaan sekä ihan alottelijoita, kisaavia sekä itseäni ja Himbaa siinä samassa. Epäilen vahvasti, mutta katsotaan vielä kerta ennenkuin otan agivastaavaan yheyttä. Kivaa kokemustahan kouluttamisesta tulisi, mut en mitenkään saa omia treenejä tehtyä täysillä, kun keskityn kaikkeen muuhun. Enkä mä vissiin ees hyödy kouluttamisesta mitenkään, joten diili ei kuulosta reilulta. 
Treeni Himban kanssa meni kuitenkin hyvin. Tehtiin kentällä jo valmiiksi olleista esteistä rata, jossa oli mukana vaikka minkälaista pyöritystä. Varsinkin kepit oli aivan ihanat, hyvä Himbula! 

Ti: käytiin juoksulenkillä.

Ke: Himballa tylsä päivä, kun joutui olemaan vielä illasta yksin, kun osallistuin itse mammuttijalkapallo turnaukseen.

To: eli tänään, extra tylsä päivä. Satoi melkeen koko päivän ja lenkkikin jäi tylsän lyhyeksi. Onneksi oltiin juuri sateeton hetki ulkona, ennenkuin lähdin itse body balanceen. 

Huomenna lähdetään jo aamupäivällä ajamaan KOTIIN. <3 (Vihdoin, tätä päivää on niin odotettu!) Himballa olisi voinut olla kisat la, mutta myöhästyin ilmon kanssa. Hups. Toisaalta ihana vaan relata perheen kanssa ja käydä teatterissa katsomassa kun isoveikka valloittaa lavan. :)