Piiitkästä aikaa käytiin kisaamassa!

Lähdettiin jo pe mökille, josta sitten su ajettiin Mikkeliin kisaamaan. Tuomarina oli Sami Topra. Ensin oli vuorossa hyppyrata, joka oli oikein kiva rata. Himba vaan ei mennyt ekaan putkeen, vaan lähti haistelemaan maata sen vieressä. Seuraavalla putkella Himba menikin sitten väärään putken päähän. Tämän olisin ehkä saanut karjahduksella pelastettua? Mutta vitonen oli jo alla, joten menkööt - ajattelin. Kepeille tyyppi löysi uskomattoman hienosti. Mutta mitä tekee Himba keppien jälkeen? No juokseen tietysti ulos radalta, koska 20 m päässä oli nami! Voi luoja... Kutsuin takaisin ja tehtiin sitten vielä se yksi jäljellä ollut este. Hölmö koira.
 

Seuraavaksi oli agirata. OIkein hyvää meininkiä, mutta keppikulma oli vähän haastava + menin itse liian lähelle keppejä sössimään ja Himba meni tokaan väliin. Äh. Vitonen siis tältä radalta. Kontaktit otti tosi hyvin! Video agiradasta:

Kolmas rata oli taas agirata. Ja hieno rata olikin, paitsi en vaatinut Himbalta loppuun asti A:n alastulon kontaktia. Ähhh! Kepeillä meinasi käydä hassusti, kun Himba ei mukamas nähnyt keppejä vaan juoksi ohi, mutta sain kädellä ohjattua oikeasta välistä sisään. Muuten bueno rata, saan olla tyytyväinen. Video radasta:

Ärsyttävät, omat virheet olivat kahden hyvän nollan tiellä. Ehkä me vielä joskus saadaan ne...? :)

Jäi kuitenkin kisoista varsin hyvä fiilis. Yhteistyö pelaa ja radoilla ei ollut suurempia ongelmia. Takaaleikkaukset ei ole muuten koskaan toimineet niin hyvin kisoissa kuin tänään! Ensi kisoissa rauhoitan oman liikkeen kepeillä ja vaadin kontaktit molemmilla radoilla, en siis saa olettaa mitään. 

Kiitos Isälle kuvaamisesta!