No mutta. Tällä viikolla oli jälleen agitreenit. Hannan piti (vahteeksi) tehdä rata, mutta ei taaskaan päässyt paikalle. Joten pari tuntia ennen treenejä uppouduin netin ihmeelliseen maailmaan, kaivelin blogeja ja otin jostain jonkun radan. Rata olikin aika pitkä ja samat esteet mentiin moneen kertaan, joten aika pyöritystä oli. Mutta hyvät treenit saatiin aikaiseksi. Himballa oli jotenkin aluksi hirveesti energiaa, mutta sitten olikin radalla melko haluton. Se kyllä meni rataa, mutta semmonen draivi puuttui. Kenties aika pitää taukoa agista? Himballa on about lantion kohdalla selkä juntturassa, mikä todennäköisesti heijastuu myös treeni-intoon. Tokojuttuja teki taas kovin mielellään. Vai johtuiko väsähtäminen pitkästä alkulämpästä (juoksulenkki n.25min)?

Maija kävi eilen hieromassa Himban. Kuten olin Himban käyttäytymisestä havainnut, oli selän päältä, takajalkojen kohdalta (en ihan oikeesti muista miksikä Maija sitä kohtaa kutsui) lihakset jumissa, varsinkin oikealta. Juostessa Himba työnsi myös maanantaina takaosaa hivenen vasemmalle ja välillä kirputtaa samaista kohtaa. Selitys tälle oli se suunnilleen, että kyseinen lihas on kireän lihaskalvon sisällä "kuin nakki kuoressa", eipä siis ihme, että hieronta ei tästä kohtaa kovin kivalta tuntunut. Voi rassua. Maija tulee taas kahden viikon päästä. Itse aion nyt joka ilta hieroa varsinkin tätä kyseistä kohtaa niin saadaan paikka auki. Kerralla sitä ei voi auki runnoa, kun on niin pitkään ollut juntturassa. Muistaakseni reidet ei ollu enää niin jumissa kuin viimeksi, eli jotain parannusta tapahtunut! :) Himba ei tällä kerralla ollut niin rela kuin viimeksi, kun oli niin energisellä tuulella, mutta välillä rauhoittui ja jopa maiskutteli, mikä on oikein hyvä merkki. :) Kiitos Maijalle!

Ilmottauduin maanantaina agikisoihin Pieksämäelle ja Helsinki Winneriin. :) Eli ohjelmaa on luvassa! Voittaja jäänee tänä vuonna pois, annetaan muille välillä mahdollisuus... ;)