Eilen Himba sai vaan hömppäillä treeneissä. Heitin lelua, naksuttelin keppien kahden ekan kepin läpi menemisestä (olin siis laittanut vaan ne kaksi ekaa pystyyn) ja palkkasin hyppäämisen ja putken jälkeen. Ainakin oli koira kuulolla koko ajan, ja se juuri oli treenien tarkoitus. :)

Tehtiin myös pientä pätkää varsinaisesta treeniradasta, niin Himba pääsi myös vähän pinkomaan ja minä käyttämään aivojani. Tehtiin ihan muutama toisto, jotta Himballa säilyi into. Ainoa ongelma pätkässä oli se, että mun täytyi muistaa käyttää ohjaavaa kättä(!). Pätkässä oli siis kaksi putkea peräkkäin ja ekan putken jälkeen piti mennä toisen putken vieressä olevalle esteelle, tai siis kiertää se takaa. Pari kertaa Himba meni suoraan putkeen, kun en itse nostanut ohjaavaa kättä selkeästi vaan juoksin vaan suoraan eteenpäin olettaen liikaa, että koira tulee kyllä luokse. Pätkä ei ollut meille läheskään niin vaikea kuin joillekin koirakoille, koska ehdin Himban ollessa putkessa juosta melkein mihin vain. :D 
Sain kokeilla mennä melkein koko radan Sirun kleinspitz Leon kanssa. Voi että on muuten erilaista ohjata pikkuruista koiraa, kun pelkäsin koko ajan astuvani sen päälle! Muutama pieni kämmi taisi radalla tulla, mutta ekaa kertaa vieraan koiran kanssa tehtynä ei mielestäni pahaa jälkeä ollekaan. Itse sain kommenttia siitä, että olisin voinut juosta lujempaa(!). Pistetään varovaisuuden piikkiin. ;D

Mun vireystasolle treenit olivat varsin sopivat, sillä jotenkin väsytti (jälleen) ihan hirveesti. Ja Himballa oli myös selkeesti kivaa, vaikka välillä se vähän ihmetteli, kun tehdään niin alkeisjuttuja. :D Mutta eikös se niin ole, että välillä kannattaa palata myös basic-juttuihin? Varsinkin nyt, kun Himballa tuntuu olevan välillä motivaatio kateissa, tai ainakin korvat muualla kuin aivojen vieressä.

Lopuksi tehtiin vielä hivenen seuraamista ja treenattiin näyttelyjutskia. Sitten koirat sai vähän leikkiä keskenään ennenkuin pakkauduttiin kolmen ihmisen ja viiden koiran kanssa tilaihmeeseen ja ajettiin kotiin.

Naksutin täytyy nyt ehdottomasti käydä ostamassa, olen nimittäin nähtävästi hukannut meidän naksun jonnekin. Kenties messarista löydän jonkun kivan blingbling naksun. :D Niin ja mulla menee välillä niiiin hermo meidän seuran kanssa, nyt ne väittää, etten ole maksanut jäsenmaksua, vaikka juuri sen takia mun ruokavalio ei ole niin kovin terveellinen. Äh!