Eilen oltiin taas maanantaiseen tapaan agilityilemässä. Tehtiin esteiden erottelu -treeniä, jossa koiran piti osata erotella kontaktien ja putken käsky. Himba meni mun yllätykseksi hienosti putkeen, vaikka ajattelin sen varastavan A:lle ihan vaan piruillakseen. Mutta tyllerö olikin varsin yhteistyöhaluisella tuulella. :) Naksutin aina oikeasta estevalinnasta, jolloin Himban itsevarmuus kasvoi entisestään. Että on muuten hieno ja hyvä tuo meidän uusi naksutin! Himba otti kontaktit ihan ok. Välillä tuli alas asti kuten pitääkin, mutta useinmiten se jumittaa metrin ennen kontaktipintaa. Täytyy alkaa säätämään taas kontaktien käskytyksen kanssa. Nyt Himba pysähtyy stå-käskyllä heti, vaikka sen tarkoitus olisi pysäyttää koira 2on2off:iin. Reeniä reeniä. 
Himba oli treeneisäs älyttömän kivalla päällä. Välillä teki tosin Himbasmaista kiertelyä hallin hajujen parissa, mutta itse radalla meno oli menevää ja koiralla oli tosi kivaa. Melkeimpä harmittaa, että meidän kisailut on nyt talven takia tauolla. Toivottavasti tuollainen motivaatio jatkuu pidempäänkin. Tai sitten meidän hömpsyily-treeneistä on oikeesti ollut hyötyä. Joka tapauksessa oli siis kivat treenit. 

Loppuun tehtiin vielä vähän tokoiluja muutaman seuruupätkän ja paikkamakuun verran. Menin itse piiloon lähes koko ajaksi ja Himba näytti takaisin tullessani hyvin nukkuvalta. :D Eipä ainakaan ressannu, tai lähtenyt omille teilleen! Hieno Himbu!

Ajattelin olla niinkin hullu, että meltäisiin tammikuussa möllitokoon ja peräti avoimeen luokkaan. Mutta saa nähdä. Mulle tulis itselle huimasti motivaatiota tokon treenaamiseen, jos oikeesti pitäisi hinkata kisakuntoon uusia liikkeitä. Katsellaan katsellaan.

Ps. enää 3 koulupäivää joululomaan!! (Sisältää tosin yhden tentin, johon pitäisi lukea. Huom: pitäisi...)