Himban ilme venähti kun se tajusi meidän palanneen Savonlinnaan. Eikä ihme: kolmen viikon oleilu isossa talossa ja viimeisen viikonlopun mökkeily voittavat varmasti pienen yksiön ja remmilenkit. Ruoka ei meinannut maistua ja iltalenkille lähtiessä tyyppi pisti jarrut päälle. Ei tainnut talvinen ilma miellyttää. Rapussa Himba kulki hyvin kankeasti.

Mutta.

Tänään kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin! Rapuissa kulku on sutjakkaampaa ja ruoka maistuu entiseen malliin. Himba nauttii rauhasta ja loikoilee lempipaikallaan sohvalla. 
Tänään käytiin myös agitreeneissä. Treenit sujuivat meidän osalta paremmin kuin osasin ikinä uneksia. Himba palkkaantui lähes puolet treeniajasta lelulla!!! Tehtiin ensin rata osissa ja joka kerta tyyppi palkkaantui lelulla! Sitten vielä koko rata. Himballa oli niin hyvä meininki ja vauhtia paljon enemmän kuin vähään aikaan. Ou jeah! Radan jälkeen Himba oli sen verran puhki, ettei lelun perässä juokseminen enää kiinnostanut ja siirryttiin näin namiin. Tähän jätettiin ratatreeni. Treenikaveritkin ihmettelivät, että enkös mä ole aiemmin sanonut, ettei Himba leiki. Nyt uskon siihen, että koiran kuin koiran saa leikkimään. Töitä se vaatii, mutta jos minäkin onnistun niin se ei todellakaan ole mahdottomuus! Tai sitten mä olen vaan niin hyvä kouluttaja tai Himba on saanut päähänsä tällin.... ;D Leikki tuo koiraan niin paljon draivia, että en todellakaan jätä leikki-koulutusta tähän. 

Loppuun tehtiin vielä keppitreeniä. Laitoin namipurkin keppien päähän, jolloin Himba meni kepit täysillä loppuun. Itse saatoin seistä paikallani. Mahtavaaa.Lopetettiin treenit puomitreenin jälkeen. Viimeinen toisto päättyi täydelliseen 2on2offiin. Olen niiiin tyytyväinen. 

Älyttömän hyvät treenit ja fiilis on sen mukainen. Hyvä Himba!! Kaikki meni ihan nappiin tänään!