Käytiin Inkan ja bc Sätkän kanssa treenaamassa. Olipas ihana nähdä pitkäsä aikaa - Sätkästä oli tullut jo iso!

Himban kanssa tehtiin ennen treeniä kävelylenkki ja sitten koirat pääs vähän revittelemään kun me ihmiset mietittiin rataa. Tämä liikkumisen määrä tais olla Himballe vähän liikaa, koska siltä oli virta veks radalla, vaikka tehtiin vaan 40cm rimoilla. Päästiin kuitenkin rata loppuun asti tsemppauksen avulla. Tekeminen oli tahmeaa ja into puuttui, paitsi kontakteille tultaessa. Kontaktit otti ihan hyvin. Inka teki huomion, että Himba nostaa väsyneenä kepeillä päätään. Mentiin rata kerran ja sitten Him pääsi lepäämään.

Inka teki Sätkän kanssa ensin ja sitten minä pääsin ohjaksiin. Voi jestas voi eläimellä olla menohaluja! NIIIN siisti pieni bc. Mentiin rata jopa kohtuullisen hienosti läpi, joten en mä nyt ihan toivoton ohjaaja voi olla. ;)

Himba pääsi vielä uudestaan radalle ja nyt meni jo vähän innokkaammin, kun oli ensin nähnyt mun menevän toisen koiran kanssa. Mitään ihmeitä ei radalla ollut, kaikki meni ihan ok kivasti.

Tehtiin vielä puomitreeniä. Alkuun meni vielä tosi hienosti: H pysähty kontaktin loppuun 2o2o, mutta vähitellen alkoi luisumaan sieltä pois tai jumahti jo ennen puomin reunaa. En saa itse olla liian varovainen enkä myöskään liian lepsu. Himba vaatii käskyn pysähdykselleen, mutta se ei saa olla liian painokas. Siis oikeesti, voiko mennä enää hankalammaksi?! :D Ehkä otan vanhan kunnon lätkän puomille ja treenataan sillä taas. Vähitellen pienennän lätkää ja vähitellen häivytän pois? Himba kuitenkin osaa puomin ja useinmiten ottaa kontaktin hienosti, joten teenkö nyt turhaa hienosäätöä, kun haluan sen ottavan kontaktin juuri tietyllä tavalla? Plääh. Kohta annan koko esteen olla. :D

Loppuun vähän tokoiluja. Liikkeestä maahanmeno ei ottanut onnistuakseen, ei sitten millään. Jos ollaan tässä kuussa menossa mölleilemään niin täytyy ottaa kaikki liikkeet vielä kunnolla muisteluun. Seuraamisessa ei ollut mitään vikaa. Paikkamakuussa menin sen verran piiloon, että Himba ei nähnyt mua A:n takaa. Hienosti pysyi.

Että joskus meilläkään ei treenit osu ihan napakymppiin. Paljon oli hyvääkin ja se on hyvä se.