Täällä ollaan, tosin molemmat H:t eri osoitteissa. Himba viettää tällä hetkellä aikaansa sen ehdottomassa lempparipaikassa eli mökillä. Mulla on vielä muutama päivä koulua ja keskiviikkona muutan takaisin Helsinkiin. Kesäloma, here we come!

Menneen kuukauden aikana ei olla tehty oikeastaan mitään kummoista. Kauden viimeiset sekä ehkä myös viimeiset agitreenit SavPk:n riveissä sujuivat meidän osalta erittäin hyvin. Himballa oli hirmuinen vauhti ja se teki upeesti töitä. Samalla treeenit olivat viimeinen kerta, kun koulutin mun koutsattavaa koirakkoa Lindaa ja Jalia. Koirakko on kehittynyt ihan huikeasti ja edistymistä on ollut ilo niin seurata kuin ohjata. Kontaktikoulutuksessakin saavutettiin ensimmäinen huikea edistysaskel, kun annoin Lindalle luvan tehdä koko puomin Jalin kanssa. :) Jotain olen siis tehnyt oikein! Kouluttaminen on kyllä niin mahtavaa, varsinkin kun aloittaa ihan aloittelijan kanssa ja näkee huikean kehityksen puolen vuoden aikana. Toivotan Lindalle ja Jalille kaikkea hyvää, teistä on vaikka mihin! Samoin suurkiitos kaikille meidän kanssa treenanneille!
Jotta sain tarvittavat talkoopisteet kaudelta kasaan kävin myös vetämässä neljät treenit harrastelijaryhmälle. On hienoa, että pystyn antamaan muille koirakoille jotakin omasta osaamisesta. Se, että itse suunniteltu rata täyttää treenille asettamani tavoitteet ja koirakot oppivat siitä jotain, on niin hienoa ja tsemppaa jatkamaan. Toivottavasti pääsen vielä joskus kouluttamaan!

Kouluttamista parempaa on kuitenkin itse treenaaminen. Onneksemme kohta päästään HAU:n treeneihin kesäkaudeksi! Päästiin uuteen ryhmään ja saadaan samalla neljä uutta kouluttajaa. Niin siistiä. Toivottavasti Himballa riittää into, itselläni motivaatio on nimittäin korkealla. Täytyy muistaa, etten rasita koiraa liiallisella treenaamisella. ;) Tämä saattaa jäädä meidän viimeiseksi agikesäksi, joten koitetaan ottaa siitä ilo irti. Ehkä muutama kisa treenien päälle, katsellaan. Pääasia, että meillä on hauskaa! Syksyllä Himba pääsee näillä näkymin viettämään ansaittua agieläkettä.

Savonlinna on ihan kiva paikka, mutta Helsinkiin on mahtavaa palata. Loman jälkeen Savonlinnaan on sitten taas kiva palata. Tauko tekee varmasti hyvää. Nyt viimeinen puristus opiskelujen parissa, kavereiden kanssa hengailua (kerrankin, kun voin viettää koiratonta elämää!) ja sitten Helsinkiin. Ah!