Täytyy myöntää, että ekan kerran teki aamulla mieli vain kääntää kylkeä kuin lähteä koiranäyttelyyn. Mutta maksettu mikä maksettu - ja onhan se kiva käydä välillä katsomassa vieläkö koiratutut näyttää samalta. ;D Päätin kävellä häkin ja koiran kanssa näyttelypaikalle, koska matkaa oli vain vaivaiset 1,1km (tarkistin vielä tarkan lukeman google mapista niin en puhu vahingossa palturia).
Läntättiin häkki varjoisaan paikkaan tuttujen teltan viereen, missä oli sopivasti vielä viileää. Päivästä nimittäin tuli auringon vielä noustessa älyttömän kuuma. Himba oli ihan lääh-lääh ennen kehää, joten liikkuminen ei sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla. ERI saatiin, mutta taidettiin jäädä valioissa viimeiseksi, tai ainakin tuomari siirsi kaikki kuusi muuta koiraa meidän edelle... :D Ei tainnus meidän vaalean mamman tyyppi miellyttää aussi-tuomarin silmää.

Arvostelu oli kuitenkin ihan hyvä ja olen ERIin tyytyväinen. :) Esiintyminen muuten meni ihan ok, vaikka liikkuminen ei sujunutkaan samaan tapaan kuin viikko sitten.

Kiitokset kaikille minulle seuraa pitäneille seurasta ja onnea kaikille tuloksiinsa tyytyväisille - varsinkin Emmalle (jolla Himban pentu Nanya), joka handlasi Tarzanin VSP:ksi! Upeaa nähdä nuoren tytön handlaavan koiria niin hienosti ja vielä kehittyvän koko ajan! ROP puolestaan oli upea Pipa, joka on mielestäni tällä hetkellä Suomen hienoin rhodesiankoira. Voitto meni siis oikeaan osoitteeseen! Ja kyllä voi todeta Englannin reissun jälkeen , että Suomessa on älyttömän hienoja rhodesiankoiria!

Eiköhän tässä ollut meidän näyttelyt tältä kesältä. Nähkäämme tuttavat siis jossain muissa tapahtumissa!

Ps. ostin Himballe hienon hihnan ja pannan Gaio´s -kaupasta. Kuvia laitan joskus myöhemmin, nyt täytyy kropan ja etenkin sielun saada lepoa ja ravintoa ennen huomenna alkavaa työviikkoa. Niin ja kuvia näyttelystä saattaa tulla perästä päin, koska tällä kertaa oltiin ilman hovikuvaajaamme (isä) liikkeellä.