Lauantaina lähdettiin ajamaan kohti Iittiä, missä pidettiin suvun perinteiset serkkupileet. Kuinka ollakaan samana päivänä samalla paikkakunnalla pidettiin myös näyttely, joten tottahan toki käytettiin tilaisuus hyväksi ja osallistuttiin molempiin! Näyttely oli siis 4/6 ja 5 ryhmien ryhmänäyttely ja Himban eka näyttely Suomessa tänä vuonna.


Rhodesiankoiria oli vain 4 ja Himba oli ainoa narttu. Jos vain SA irtoaisi niin Himba olisi ainakin VSP. Uroksista yksikään ei kuitenkaan saanut SA:ta, joten mahikset roppiin oli jo aika hyvät. Ja sieltähän se eka SA irtosi ja samaten myös rodun parhaan titteli! :) Tuomarina oli Juhani Lappi. Arvostelun jälkeen tuomari tuli sanomaan, että ainoa asia mitä hän olisi vielä koiralta toivonut on lisää maskia. Lopuksi hän vielä tokaisi, että eipä sitä enää voi kyllä saadakaan ja nauroin itsekin, että maski muuttuu koko ajan vain harmaammaksi. 


Arvostelu oli siis hieno ja seuraavanlainen: 

"Kokonaiskuva erinomainen. Erinomaisen tiivisrakenteinen narttu, jolla oikealinjainen pää. Maskia voisi olla enemmän. Hyvä raajarakenne, tiiviit käpälät. Hyvä karvapeite, oikea väritys. Hyvä ridge. Oikea luonna. Hyvät liikkeet."





ehkä maailman rumin ROP-posekuva... 

Jäätiin vielä ryhmäkehään, kun sinne toisen kerran näyttely"urallamme" päästiin. Sijoitusta ei oletetusti tullutkaan, mutta onhan se aina hienoa päästä ryhmäkehään juoksemaan kunniakierrosta!


Ekoina jonossa.




Siellä seistä jöpötetään. Ajokoira ja dallu sijoittuivat, Himba olisi hyvin sopinut joukkoon... ;)