Tänään startattiin ekaa kertaa tänä vuonna, hyppyradalla, ja tokaa kertaa ikinä. :) 

Rata oli melko helppo, vain keppikulma ja se, kummalta puolelta keppejä ohjaan, arvelutti. Päätin kuitenkin ohjata meille heikommalta (?) puolelta, sillä muuten tie seuraavalle aidalle olisi ollut tosi kökkö. Kepit olivat radan reunan (missä ihmiset ja koira kulkevat) vieressä, joten pelkäsin Himban lähtevän morjenstamaan jotakuta. Myös loppusuoralla olevat rengas ja pussi arveluttivat, sillä renkaan kohdalla mun pitää olla koiran vierellä ja pussilla Himba vaatii vedätystä, että tulee vauhdilla eikä jää pussiin pyörimään. Piti siis vaan juosta kovaa.

Putkeen!

Itse suoritus alkoi oikein mallikkaasti, Himba oli hyvin kuulolla eikä lähtenyt tekemään omia spurtteja. Kepeille tultaessa Himba löysi vanhan ystävänsä keppien numeron ja kävi moikkaamassa sitä. Onneksi numero oli sellaisessa paikassa, että koiran sai hyvin vedettyä kepeille sisään. Kepit sujuivat hyvin, itse maltoin olla vedättämättä mihinkään suuntaan. Taisin olla jopa liian huojenunut kepeistä, sillä seuraavalla aidalla sitten töksähti. Taisin (itse siis en kunnolla muista mitä kävi, analysointi muiden kertoman perusteella :D) itse lähteä hitusen väärään suuntan juoksemaan ja näin työnsin koiran aidan ohi. Himba kiersi aidan ja kävi kurkkaamassa vieressä olevaa pussia, mutta onneksi ei työntänyt päätään sen sisään. Tästä esteen ohituksestä 5. Sain Himban palaamaan luokseni ja jatkettiin rataa. Seuraavan esteen jälkeen Himba teki ylimääräisen ympyrän, sillä oma ohjaus oli mietitty kovempaan vauhtiin ja yritin takaaleikkausta. Himba kuitenkin jatkoi rataa ilman ongelmia ja päästiin maaliin ilman muita virheitä. Tuloksena siis 5 ja yliaikaa kaikesta sössimisestä 0,39 sekuntia -> tuloksena 5,39. Yhteensä osallistujia hyppyradalla oli 29 ja me oltiin näistä kaikista jopa kolmansiatoista! :)

Loppusuoralla

Kokonaisuudessaan olen oikein tyytyväinen suoritukseen. Saatiin tavoita (että Himba pysyy radan sisäpuolella) täytettyä ja oikein mallikkaasti. Nolla ei olisi ollut kaukana, joten oma virhe jäi vähän hampaankoloon. Mutta tästä on hyvä jatkaa! :)

Onnittelut vielä meidän treeniryhmäläisille Inkalle ja Rommille upeasta 0:sta ja 3:sta sijasta! Sekä Sofialle ja Iinekselle 0:sta, 4:stä sijasta ja siirrosta kakkosiin! :) Ihan huikeeta! Eipä ollut meidän tavoite meistä kolmesta palkintopallilla kaukana! ;)

Ensiviikolla päästään toivottavasti hiomaan kontakteja, kun meillä on jopa kahdet treenit luvassa! Kisakuume nousi ja tänään heti kisoista kotiuduttuamme aloin katselemaan kisoja netistä... ;) Jospa sinne agilityradalllekin päästäisiin pian!