Luksusta!!

Eilen päästiin ekaa kertaa treenaamaan lämmitettyyn, tekonurmipohjaiseen halliin. Ihanaa! Himba oli pitkän tauon jälkeen (ja olisi varmasti olut ilman taukoakin) ihan mielettömän innoissaan. Muiden koirien tehdessä rataa olisi Himbankin pitänyt päästä! 

Tehtiin rataa, jossa oli paljon takaaleikkauspaikkoja. Kepit meni aivan loistavasti, heti ekalla kerralla! Joka kerralla Himba meni ihan oikeasta välistä sisään, hyvällä rytmillä ja nopeudella loppuun asti. Jes! Muutenkin rata meni ihan hyvin, yksi kohta vaati hiomista, kun oli vähän kökkö kohta ja esteet oli toisistaan kaukana. Kontaktit otin ihan alkuun erikseen. Vitsi mikä into oli koiralla! Vähän sikaili alastuloissa. Otti kyllä kontaktit, mutta kun haluan, että Himba jää seisomaan kontaktille niin, että etujalat on maassa ja takajalat kontaktilla välittämättä siitä, että mä jatkan matkaa. Vasta käskystä saa liikkua eteenpäin. Palkkasin kovasti kontakteille pysähtymisestä ja alkoihan se lopulta muistua mieleen. A:lla varsinkin kontaktit oli tosi hyviä. 
Takaaleikkaukset sujui yllättävän hyvin. Ne ei kuitenkaan ole meidän juttu, Himba menee selkeesti hämilleen kun juoksen sen takaa eri suuntaan -> Himba pysähtyy ja saattaa tehdä pikku ympyrän. Näitä täytyy treenailla. 
Ekalla radalla Himba teki tosi hyvällä vauhdilla. Toka kierros oli, kuten aina, rauhallisempi. Mulla jäi ekalta radalta vauhti päälle ja pääsin aikas hyvin vedättämään koiraa. Takaakierrotkin sujuivat yllättävin hyvin. Eli ei ollakaan unohdettu juttuja! :) 

Olen ihan into piukeena kun päästiin kunnon tiloihin treenaamaan! Kunhan saan hallin avaimen voin käydä vielä lähes milloin vain treenaamassa, kunhan siellä on vapaata. Varsinainen treenivuoro on maanantaisin 15.30-17.30 mikä aiheuttaa vähän päänvaivaa, kun luennot loppuu usein 15.45. Noh, joko lähden aikaisemmin tai skippaan koko luennon... ;) Välillä mulla tosin on luentoja treenien päälle, jolloin ei vaan päästä treeneihin. Treenivuoron vapaavuoro on sitten keskiviikko-aamuisin 7.30-9.30. Tämä vuoro tulee toivottavasti hyvin käyttöön, sillä mulla alkaa 10.15 koulu useimpina keskiviikkoina. Tähän vielä päälle omat vuorot, joita voi varailla vapaasti niin jes! Täältä tullaan, varokaas vaan!