Pääsiäislomalta jäi kertomatta:

- että käytiin Nanyan porukan kanssa treenaamassa. Himban kanssa hinkattiin puomia ja sitten tehtiin vähän näyttelyjuttuja. Emma sai kokeilla Himban esittämistä ja hienostihan se meni. :)


Emma ja Himba


Nanya ja Catarina - hieno kontakti!


Tytär ja Äiti 

 

- Kummipoika kävi perheineen kylässä. 1-vuotias pikkupoika viihtyi hyvin Himban seurassa:


- Ajeltiin Nanyan porukan kanssa Fumban luokse Porvooseen lenkille. Koirilla oli niin hauskaa! :)


Nanya ja Fumba vauhdissa


Fumba ja Nanya - pusuja siskolle


Hieno Nanya


Upea Fumba


Lenkkipoppoo: Nanya, Fumba, Gawa, Himba


Himba nauttii arskasta

- Kotona isää odotti kiva yllätys, kun hän yritti mennä nukkumaan:

- Sitten tultiinkin jo takaisin Savonlinnaan. Käytiin ensin lenkillä ja treenaamassa ylämäessä koiran syviä lihaksia, sitten mentiin vielä lopuksi rantaan verryttelemään lihaksia ja ottamaan kuvia:


kukahan täällä on käynyt?

Eilen käytiin treenaamassa Lauran + bc Dettan ja dobberi Lunan sekä PIlvin + afgaani Darlan kanssa näyttelyjuttuja ja vähän tokoa, lähinnä paikallamakuuta. Lupasin esittää Dettan vapun mätsärissä, joten treenattiin Dettan kanssa seisomista ja liikkumista. Himba olisi tehnyt mtä tahansa, se oli ihan huipputuulella. Tehtiin vähän noutoa, seuruuta ja paikalla makuussa menin välillä käymään piilossa. Käväisin välillä autolla, mikä oli Himballe liikaa (Luna + nakit oli autossa) ja se nousi. Kun menin piiloon ja Darla tuli mun luokse, oli sekin liikaa. Tehtiin loppuun pari lyhyttä, onnistunutta paikkamakuuta. Hyppynoudossa tyyppi varasti törkeästi, vasta kolmannella kerralla saatiin nätti suoritus. Himba selkeesti brassaili kapulallaan näytellen sitä muille ja unohti sitten hypätä takasin. Onneksi se sieltä muistui kuitenkin mieleen. Mahtui muuten hyvin yhteen farmariautoon 4 koiraa ja 3 ihmistä :D Kaksi koiraa takana, yksi ihminen ja yksi koira takapenkillä ja yksi koirakko pelkääjän paikalla + ajaja.