Matka hallille kesti pidempään kuin koskaan, järkyttävä ruuhka. Onneksi treenaamassa ei ollut ketään, olisi ollut noloa mennä niin paljon myöhässä, ruuhkan lisäksi kun pääsin koulusta vasta kun treenit olivat jo alkaneet. Tai sitten joku oli jo käynyt treenaamassa ennen meidän tuloa.

Joka tapauksessa oli ihan hyvä, että oltiin Himban kanssa yksin. Päätin treenata vain kepeille menoa hypyn takaa eri kulmista. Nyt otin vaan aika helppoja avokulmia ja umpikulmia (oliko se sen nimi? Järkyttävää, alan unohtaa sanastoakin jo!). Meni oikein mukavasti, väärästä meni sisään ainostaan kerran, kun ohjasin törkeen huonosti (pitihän sekin testata). Mutta kisoissa ilmenevää pysähdystä ei ollut havaittavissa. Ens kerralla voisi treenata vaikeammista kulmista, ottaa pommiesteitä keppien läheisyyteen ja tehdä kovemmasta vauhdista, eli useampi hyppy ennen keppejä tms. Tehtiin pari kertaa kepit vielä namikäden kanssa, jotta sain H:n päätä alemmas ja sitä kautta nopeutta lisää. Muutaman kerran treenien aikana H jätti kepit kesken, johtuen omasta ohjauksesta. Joko lopetin menemene -käskyn liian aikaisin tai liikuin liikaa sivuun. Täytyy siis vahvistaa itsenäisiä keppejä lisää koko pitkillä kepeillä. 

Muutaman kerran otettiin keinukin ja tietysti leikittiin. H oli jotenkin ihan huipputuulella ja auttoi mua myös esteiden siivoamisessa kantamalla rimaa. :D Loppulenkki tehtiin rakeiden sataessa niskaan. Tänään on siis satanut lunta ja rakeita. Niin siis mikä kesä?