Oltiin tänään epiksissä Hau Openeissa. Rata oli ykkösten rata. Rata oli aika simppeli, mutta kaarteet meinasi mun makuun mennä liian pitkiksi. Pidempiäkin kyllä nähtiin, joten meidän kaarteet eivät olleet kovinkaan pahoja. Himba kävi moikkaamassa tuomarin (Seppo Savikko), lieneekö muistanut hänet Eifertin koulutuksesta? Yleensä ei moikkaile tuomaria tai ratahenkilöitä. Saviojaa se kävi viime talvena moikkaamassa, hänenkin koulutuksessa ollaan joskus käyty. Savikko se vaan nauroi. :D Jatkettiin siitä sitten rataa. Ja arvatkaa mitä! Kepit meni kuin unelma!!! <3<3<3 Sukkana sisään oikeasta välistä ja täysillä loppuun. JES! Ihana Himba, olet paras!! Keppien takia epiksiin mentiinkin ja meni paremmin kuin uskalsin toivoa! Mietin, että onko keppiongelma johtunut siitä, että olen ehkä kisoissa sanonut "kepitkepitkepit" ja treeneissä ja nyt "kepitmenemenemene"? Joka tapauksessa sinne se meni! :) Jatkossa sanon tuota menemene -versiota, josko se keppiongelma johtuu vaan siitä? Voiko se tosiaan olla noin pienestä kiinni?

Loppurata ok aina puomille asti, joka oli tokavika este. Ylösmenolla loikka kontaktipinnan yli (yök, tosin tätä ei olla päästy treenaamaan yhtään) ja sama alasmenolla (yök!). Otin sitten puomin uudestaan, mutta en tajunnut, ettei Himba pysty kääntymään puomilla ympäri, joten otin puomin uusiksi väärään suuntaan (tästä siis hyl) ja pysäytin kunnolla kontaktille. Juostiin siitä sitten maaliin.

Puomista huolimatta olin ja olen Himbasta super ylpeä - ne kepit oli fantastiset! Tähän on hyvä jättää agihommat hetkeksi. Tosin treenit alkaa jo parin viikon päästä. :D Noh, onhan se pari viikkoa myös tauko - eikös?

Wuhuu, olen edelleen niin iloinen niistä kepeistä!! <3