Oltiinpas me ahkeria tänään: käytiin aamupäivästä agihallin kentällä treenaamassa!

Tarkoituksena oli ottaa kunnolla kontaktitreeniä. Välillä tuntui, että homma on hanskassa ja sitten taas välillä homma levähti käsiin. Onneksi loppuun saatiin muutama älyttömän hyvä toisto, joten olen tyytyväinen päivän treeniin. Tehtiin myös pientä rataa ja Himballa oli välillä fiilis mukana hommassa ja välillä taas ei. Täytyy vaan hehkuttaa alkuun, kunnes luvan saatuaan lähdössä on enemmän intoa mukana. Tehtiin tänään myös muutamia maxi-kokoisia hyppyjä, eikä näyttänyt tekevän yhtään huonoa. Taidetaan kuitenkin pitää treeneissä jatkossakin rimat medi-korkeudessa.
Kepeillä Himba ei tehnyt yhtään väärää sisäänmenoa, jes, ja meininki oli hienoa. Putkiin ei olisi millään halunnut mennä, kun niissä oli vähän vettä. Neiti nirppanokka. 

Himba alkoi näyttämään jo tosi väsyneeltä, joten otettiin väliin näyttelytreeniä. Mutta se mikään väsynyt ollut! Heittelin loppuleikiksi lelua ja tyyppi oli aivan fiiliksissä ja juoksi pitkin kenttää lelun kanssa. Taitaa kaikki haluttomuus radalla siis olla vaan motivaation puutetta?